Агенција Experience која се бави путовањима младих организује изложбу фотографија из Америке учесника студентског програма Work and Travel.

Посети изложбу!

Галерија Ректората, др Зорана Ђинђића 1, понедељак 25. Фебруар, 13.00 часова

Изложба ће трајати у периоду од 25. фебруара до 8. марта, у галерији Ректората Универзитета у Новом Саду на адреси Др Зорана Ђинђића број 1. Током трајања изложбе биће оганизовано и више пратећих дешавања.

Свечано отварање изложбе је у понедељак 25. фебруара у 13 часова! Овом приликом позивамо све студенте да дођу да виде успомене својих колега, а уколико су и сами били учесници програма, да провере да ли су и они на некој од фотографија.

Много је прича, утисака и успомена које ће бити испричане кроз фотографије, али и излагања појединих студената. Реч студената – аутора фотографија ћемо слушати у среду 27.2. и наредне среде 6.3. од 13 часова, а укусе Америке ћемо испробавати 8.3. у истом термину.

Од обала океана до планинских врхова, острва без и једног аутомобила до закрчених булевара, преко истока и запада, кроз кањоне, пустиње, националние паркове, авенијама New York-а и других велеграда корачали су студенти и стварали успомене и пријатељства за цео живот. Живели су највеће усамљености и најсрећније дане јер такав је програм – ролеркостер свих могућих дешавања и осећања. Много тога представљено је на фотографијама које ће бити изложене.

Америчка влада осмислила је Work and Travel као програм културне размене где студенти из целог света проводе лето у Америци, раде сезонске послове у туристичким местима и стичу прва радна искуства, али и добру зараду, друже се, путују, упознају америчку културу и начин живота, усавршавају енглески језик и живе најбоље лето својих студентских дана.

Контакт особа: Тијана Чекић 0695143344

Leave a comment