Организација Европски Студенти За Слободу (European Students For Liberty) по други пут организује своју велику годишњу конференцију LibertyCon у Србији.

Посети конференцију!

Ова међународна конференција је до сада организована у Лувену (Белгија), Берлину (Немачка) и Прагу (Чешка). У априлу 2018 LibertyCon је први пут одржана и у Београду са 750 учесника из преко 50 земаља широм света.

Тема конференције је “Freer Future” и предавања ће се кретати од политичке теорије, до практичних политичких и економских питања, криптовалута, безбедности као и стартуп предузетништва. Поред прилике за упознавање студената из целе Европе, на конференцији ће бити понуђен и велики број бесплатних књига и публикација.

Конференција ће бити одржана од 5. до 7. априла на Коларцу. Цена улазнице је 1000 динара и може се купити онлајн на адреси, на билетарници Коларца.

Студенти Факултета политичких наука улазницу ће моћи да купе на скриптарници факултета по цени од 500 динара до краја фебруара.

Шта укључује улазница?

  • Улаз на конференцију и све догађаје уз конференцију
  • Све оброке и пића
  • Две журке (петак и субота)
  • Пикник (у сарадњи са Кишобран тимом)
  • Промо материјале
  • Сертификат о учешћу

LibertyCon је савршена прилика да се упознате са идејама слободе и тренутним актуелним темама у свету али такође и да упознате неке од најпознатијих говорника из Америке и Европе. Фокус ове конференције није само на предавањима већ и на умрежавању учесника. Осим главног програма имаћете прилику и да учествујете на динамичним радионицама као и на “спеед-нетwоркинг” сесији где за само сат времена можете да размените контакте са више од 100 људи.

Ко су говорници?
Велико нам је задовољство да најавимо прва три потврђена говорника.

Насим Николас Талеб, аутор светског бестселера „Црни Лабуд”, долази по први пут у Србију и говориће на LibertyCon у суботу 6. априла.

Lawrence Reed је председник америчке организације за промоцију слободног тржишта под називом Foundation for Economic Education. Том Палмер, аутор књиге „Мир, љубав, слобода” која је преведена на српски језик је потпредседник организације Atlas Network из Вашингтона. Њихове детаљне биографије можете пронаћи на сајту конференције.

Зашто Freer Future?
Осма по реду, LibertyCon је до сада окупила преко 7000 учесника из целог света. Уколико желите да сазнате више о актуелним темама као што су криптовалуте, инвестирање у bitcoin, легализација марихуане, заштита података на интернету, као и како да постанете успешан предузетник, дођите на LibertyCon! LibertyCon је јединствено место где се спајају идеје из политичке теорије, нове технологије, трендови и идеје са слободама израза, мишљења, дискусије и уметности.

Придружите нам се од 5. до 7. априла – Слобода је поново у Београду!

Извор: Najstudent.com

Leave a comment