Microsoft развојни центар у Србији и Истраживачка станица Петница организују пету летњу школу машинског учења „ПЕТНИЦА SUMMER INSTITUTE OF MACHINE LEARNING“ (PSI:ML), која ће се одржати ОД 3. ДО 13. АВГУСТА 2019. ГОДИНЕ, у Петници.

Пријави се!

КО МОЖЕ ДА СЕ ПРИЈАВИ?

За летњу школу машинског учења могу се пријавити заинтересовани дипломци и студенти основних студија техничких и математичких дисциплина.

Охрабрујемо и мотивисане студенте других дисциплина који желе да науче више о машинском учењу, да се пријаве, а познавање математике и програмирања сматраће се предношћу.

РОК ЗА ПРИЈАВЕ

Конкурс за овогодишње учеснике „Petnica Summer Institute of Machine Learning”, отворен је ДО 28. ФЕБРУАРА 2019. ГОДИНЕ, а пријава се врши овде.

ТЕМЕ И ПРЕДАВАЧИ

Полазници ће бити у прилици да се кроз интензивна целодневна предавања и радионице упознају са основама машинског учења и да обогате своје знање, како теоријским тако и практичним радом, крозучешће у групним или индивидуалним пројектима на одабрану тему. У томе ће им помоћи инжењери Microsoft развојног центра у Србији, професори Универзитета у Београду, и други реномирани предавачи из ове области.

Неке од тема које ће обухватити овогодишња летња школа су: основе машинског учења, учење без надзора, конволуционе и рекурентне неуралне мреже, учење с подстицајем и бројне друге.

Leave a comment