Државни секретар у Министарству државне управе и локалне самоуправе Бојан Стевић постао је почасни грађанин Града Врања због доприноса бољем функционисању те локалне самоуправе.

Почасни грађанин Врања

Том приликом он је истакао задовољство што се труд, остварен у последње три године како је на тој позицији, препознаје, посебно у циљу да се администрација реформише у професионалну, модерну и ефикасну, а да држава њом управља на рационалан, одговоран и паметан начин.

„Признање које сам добио од града Врања је изузетно значајно, не само за мене, већ и за све моје колеге, који заједно са мном, на челу са министром Бранком Ружићем раде у Министарству државне управе и локалне самоуправе. Признање показује да сви максимално радимо на рационализацији, као и на реформи јавне управе, која има за циљ да се што више  приближимо и упростимо све законске акте свакодневно, нашим грађанима. Ово признање се пре свега односи на реформу јавне управе, коју спроводимо у процесу дигитализације који је један од три основна циља приступања Србије Европској Унији, каже добитник Јавног признања 31. јануара, државни секретар Бојан Стевић.

„Управа не сме бити више кочничар, већ покретач, подршка свим другим променама у држави, а ту највише мислим на све већи долазак инвеститора у нашу земљу, што и сам југ Србије може да посведочи“, рекао је Стевић.

 

Leave a comment