У оквиру пројекта који реализује Пословно Удружење хотелијера Србије – ХОРЕС организује се бесплатна обука за младе за занимања у угоститељству.

Пријави се на бесплатну обуку!

Пројекат Подстицање запошљавања младих спроводи се у оквиру Немачко – Српске развојне сарадње, под покровитељством Министарства за економску сарадњу и развој (БМЗ) ДР Немачке у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије.

Обука је бесплатна захваљујући подршци коју пружа пројекат Подстицање запошјлавања младих у оквиру Немачко-Српске развојне сарадње – ГИЗ. Почетак обуке за полазнике у Београду је 20. Фебруар.

Успешно завршени полазници добјају уверење о стеченим компетенцијама акредитовано од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Р. Србије. Оно што је најбитније кандидатима се пружа могућност запослења у наведеним областима.

Стручна обука из области угоститељства

  • ПОМОЋНИК КУВАРА
  • ПОМОЋНИК КОНОБАРА
  • СОБАРИЦА

ДЕТАЉИ О ОБУЦИ
ТЕРМИН обуке: 20.02. – 16.03.2019.
МЕСТО обуке:
САВА ЦЕНТАР, Милентија Поповића 9, Нови Београд
ХОТЕЛ FALKENSTAINER,Бул. Михајла Пупина 10к, Нови Београд

Теоријску и практичну обуку спроводе врхунски предавачи у стварним радним условима у еминентним угоститељским објектима. Обука је бесплатна захваљујући подршци коју пружа пројекат Подстицање запошјлавања младих у оквиру Немачко-Српске развојне сарадње – ГИЗ. Успешно завршени полазници добјају уверење о стеченим компетенцијама акредитовано од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја Р. Србије. Постоји могућност запослења у наведеним областима у угоститељству.
УСЛОВИ

  • Кандидати морају бити незапослени
  • Старост кандидата од 18–35 година
  • За кандидате са пребивалиштем на територији града Београда

ПРИЈАВА И КОНТАКТ
директно у просторијама ПУ ХОРЕС,www.hores.rs, Добрињска 11, тел.:011-2642-341,
или путем маил: : imhos.hores@gmail-com ; office@hores.rs
Најкасније до 13.02.2019.

Искористите шансу да стекнете вредна знања и вештине, пријавите се!

Извор: Канцеларија за младе града Београда

 

Leave a comment