Трилер „Escape Room“ долази на велико платно биоскопа Cineplexx Променада и то у оквиру Teens night догађаја заказаног за четвртак, 31. јануар од 20 часова. Карте су већ у продаји на благајни биоскопа.


Љубитељима трилера гарантујемо уживање у сјајном филму, а три најсрећнија заљубљеника загонетки у биоскопу Cineplexx Променада, Room Escape ће обрадовати поклон ваучером за прави escape изазов, док ће сви посетиоци моћи да остваре 10% попуста за room escape авантуру.

Погледај филм!

Стидљива ученица физике Зоја, бунтовник Бен, млади трговац Џејсон, ратна ветеранка Аманда, бивши рудар Мајк и заљубљеник у концепт „Escape Room“ Дени истовремено добију на поклон специјалну кутију – слагалицу. Пошто су успели да је сложе, отвара им се траг који их води у „Escape Room“ и отвара им прилику да освоје 10 000 долара уколико успешно реше све загонетке. Али када Бен покуша да изађе из собе на паузу да кратко запали цигарету, схвати да су врата закључана и да је игра већ почела. Уђите у игру као никада пре и откријте тамну истину која их све повезује.
Главне улоге у филму тумаче: Дебора Ан Вол, Тајлер Лабин и Тејлор Расел. Режију овог напетог трилера потписује Адам Робител.

 

Leave a comment