Цела 2019. година биће у знаку „зелене“ љубави јер Green Love фестивал обележава велики јубилеј. Десети рођендан биће прослављен 15. фебруара на СПЕНС-у где ће наступити наши најбољи ДЈ мајстори, они који су обележили домаћу електронску сцену протеклих година- Марко Настић, Пеппе, Владимир Аћић, Дејан Милићевић , DJ Billy 9, Noise Destruction i Nexie!

Фестивал слави рођендан!

Фебруарско издање Green Love-a носи назив „Oldies Goldies“ и најављује целогодишњи серијал рејвова, као и истоимени спектакл који се десио у октобру 2014. године.
Марко Настић, један од највећих домаћих ДЈ-ева, са којим је врхунски рејв загаарнтован, својим препознатљивим миксевима увеличаће 10. рођендан једног од најпознатијих техно фестивала. Такође, за миксетом ће му се придружити један од краљева ДЈ сцене Дејан Милићевић који због своје харизме, специфичне комуникације са публиком, и екстремно добре музике, рејвере оставља без даха. У том кругу „богова“, своје место заузеће и Владимир Аћић, један од најцењенијих техно ДЈ-ева и продуцената у југоистичној Европи.
За врхунску журку на прослави јубилеја побринуће се и DJ Billy 9 који ће рејверима приуштити незаборавно вече до раних јутарњих сати. Име које ће се такође наћи на списку неизоставних за овај велики јубилеј, ДЈ Пеппе у рејверима ће покренути љубав и направити праву пометњу. Десети рођендан ће увеличати још један виртуоз за миксетом, ДЈ Неxие, који ће својим groovy tech-house сетовима, СПЕНС подићи у небеса, као и Noise Detruction новосадски ДЈ дуо који се сматра у зачетником електронске сцене у Србији.
Будите и даље део техно магије и прославите са нама 10 година постојања!
Своје карте набавите већ данас на : bit.ly/GreenLoveOldiesGoldies

 

 

Leave a comment