Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у Србији покреће нови програм „ЗАЈЕДНО ЗА ОДРЖИВИ БИЗНИС“, који има за циљ да подржи и промовише предузећа из Србије која желе да буду профитабилна и конкурентна, али да истовремено послују одговорно у друштву. Инфо сесија на којој ће бити речи о детаљима програма одржаће се У УТОРАК, 22. ЈАНУАРА 2019. ГОДИНЕ, ОД 11 ДО 13 ЧАСОВА, У НОВОСАДСКОМ ЕУ ИНФО КУТКУ, НА БУЛЕВАРУ МИХАЈЛА ПУПИНА 17.

Посети сесију!
Фото: Марија Ердељи

На сесији ће говорити представнице УНДП Србија, КАТАРИНА ВУКШИЋ, КООРДИНАТОРКА ПРОЈЕКТА „ЦИРКУЛАРНА ЕКОНОМИЈА“ И ИВАНА СТАНЧИЋ, КОНСУЛТАНТКИЊА ЗА РАЗВОЈ ОДРЖИВИХ БИЗНИСА. Оне ће присутне упознати са циљевима одрживог развоја и примерима добре праксе компанија које доприносе овим циљевима, као и са циљевима програма „Заједно за одрживи развој“, облицима подршке и трајањем програма. Такође, биће речи и о подршци коју ће добити одабрана предузећа у развоју производа-услуга и интегрисању еколошке и друштвене одговорности у своје пословање, као и о процесу селекције, критеријумима и потребним
документима за пријаву. Они који желе да присуствују сесији, треба да се пријаве на емаил адресу: office@eneca.org.rs, до 21. јануара, а од учесника се очекује да сами покрију путне трошкове за учешће на инфо сесији.

Програм „Заједно за одрживи бизнис“ намењен је микро, малим и средњим предузећима из Србије, која послују најмање две године и која желе да унапреде своје пословање и друштвену одговорност. У фокусу су предузећа која послују у областима као што су прехрамбена индустрија, пољопривреда, енергетика, дрвна индустрија, туризам, образовање, а која својим пословањем имају или желе да развију позитиван утицај на друштво и животну средину и буду пионири у транзицији Србије ка циркуларној економији. Пријаве за компаније које желе да учествују у програму „Заједно за одрживи бизнис“ отворене су до 31. јануара, у поноћ.

 

 

Leave a comment