Представљамо ти неколико начина како сам да направиш новогодишње украсе.

Упосли руке и направи нешто креативно!

Нова година само што није стигла. Део те чаролије је свакако и декорација која доприноси узбуђењу и топлијој зимској атмосфери. Иако се у многим продавницама могу наћи најразноврснији украси, ипак је оно што сами направимо далеко драгоценије. Ако ниси неко ко жуди за украсима, а Нова година ти је само још један дан у низу, покушај нешто да измениш. Упосли руке и видећеш какву су магију оне у стању да произведу!

Зима је стигла, а снег се отопио. Врло лако можеш да задржиш зимску чаролију у свом дому и да на врло једноставан начин направиш пахуље од папира. Биће ти потребан бели папир, маказе и лепак. Уколико ниси фасциниран класичним белим пахуљама, слободно користи папир у боји, а добродошао је и папир од новина или неки други. Буди креативан и уживај!

Уколико ти пахуље нису довољне, а фали ти и звезда на врху јелке, на лак и брз начин можеш сам да је направиш. Погледај у видеу како за свега неколико минута, уз помоћ златног спреја и шљокица, и твоја звезда може да заблиста.

Оно по чему се важни догађаји памте су свакако и речи које упутимо једни другима, а сложићеш се да нема бољег начина од писане речи. Ако желиш да некоме улепшаш празнике нечим оригиналним, предлажемо да то буде новогодишња честитка коју ћеш сам направити. Дакле, не само да је жеља твоја, већ и цео дизајн. Наравно, слободан си да користиш папир у боји коју желиш, као и да доцрташ нешто ако осетиш потребу.

Након што си направио честитке, можда ћеш пожелети да направиш топлу вечерњу атмосферу за себе, а идеалан начин за то су свеће и свећњаци, које опет лако можеш сам да направиш. Биће ти неопходне празне тегле, које, уз мало труда, постају феноменални новогодишњи свећњаци.

Надамо се да ниси остао равнодушан и да ћеш испробати неке од ових идеја, или можда имаш неке своје, које бисмо могли да испробамо? Слободно их подели са нама.

Желимо ти срећне, раздрагане и шарене новогодишње и божићне празнике!

 

Тања Савовић

Фотографија: https://unsplash.com

Leave a comment