Пријавите се за највећи тим билдинг догађај у Србији по посебним новогодишњим ценама.

Почеле пријаве!

Било да сте спортски активни или само желите да се добро забавите са својим колегама имате прилику да будете део серије пословних трка SERBIA BUSINESS RUN које ће се, до краја 2019. одржати у пет највећих градова у Србији (Београд, Нови Сад, Крагујевац, Суботица, Ниш).

SERBIA BUSINESS RUN је јединствени тим билдинг догађај чији је циљ ширење свести о здрављу, здравим животним стиловима кроз трчање као идеалном начину рекреације. Учешћем на тркама запослени својим тимским духом показују како се бране боје својих компанија, а послодавци како изгледа култура друштвене одговорности на делу. SERBIA BUSINESS RUN трке мотивишу запослене, они се друже и забављају, али и умрежавају са колегама из других компанија.

У тимског трци на 5 км учествују тимови компанија са најмање 3 члана, без ограничења максималног броја учесника или пола учесника. Сваку компанију представља један компанијски тим. Сваки учесник добија богат стартни пакет који укључује медаљу, мајицу, бон за вечеру и стартни број са чипом. Након сваке трке учеснике очекује вечера, пиће и журка.

У највећем тим билдинг догађају у 2019. години у Србији учествоваће 10.000 запослених из преко 600 компанија.

По специјалним условима до 31. децембра пуштене су пријаве за 1000 места.

Саставите тим од најмање 3 колеге/колегинице из фирме и пријавите се!

ДАТУМИ ТРКА:

Суботица Business Run – 11. април 2019.

Крагујевац Business Run – 21. април 2019.

Београд Business Run 13. јун 2019.

Ниш Business Run 19. септембар 2019.

Нови Сад Business Run 10. октобар 2019.

Више информација овде. 

Извор: iSerbia

Leave a comment