Децембар већ увелико траје и време је да се позабавиш новогодишњим поклонима. Желимо да ти олакшамо потрагу и да ти предложимо неке занимљиве идеје.

Да ли већ знаш шта ћеш поклонити драгим људима?

До Нове године дели нас нешто мање од месец дана. Излози шљаште и маме нас да трошимо новац на украсе, лампице, новогодишњу декорацију и, наравно, на поклоне. Када су у питању поклони за драге људе, често нам мањка инспирације и нисмо сигурни шта да им купимо. А идеја за поклоне је безброј…

1. Друштвене игре

Иако живимо у ери мобилних телефона и иако се ретко ко сети друштвених игара, оне су и даље сјајан поклон, посебно међу пријатељима који се често састају. Монопол, Ризико, Човече не љути се, пузле, чак и неке лепе и интересантне карте су поклон који би се, сигурни смо, свима свидео.

2. Геџети

Било да су то слушалице или маскица за телефон, налепница за лаптоп, миш или нешто друго, сигурни смо да ће љубитељи геџета бити одушевљени. У продавницама, а посебно на интернету, можеш да пронађеш безброј геџета, разних дезена, између осталог и у празничном фазону.

3. Аксесоари

То могу да буду новчаник, торбица, марама, шешир, капа, шал, рукавице… Аксесоарима ће бити одушевљена готово свака жена у твом окружењу, посебно ако ти се посрећи па пронађеш нешто што је потпуно у њеном фазону.

Размисли – шта је оно чему би се особа којој поклањаш највише обрадовала?

4. Нотес

Нотеси и планери су увек добра идеја, посебно за особе које су запослене, студирају или генерално имају много обавеза и воле да их ставе на папир како их не би заборавили. Уз нотес можеш да поклониш и хемијску или перо за писање.

5. ,,Опрема” за спавање

Пиџаме, баде мантили, спаваћице, маска за очи или мекане папуче су дефинитивно сјајан поклон за такозване кућне муве – особе које воле да проводе време у кући и да гледају филмове, уз чај, кафу или топлу чоколаду.

6. Посуђе

Лепа шоња, тањир, чинија за пахуљице или тацна су заиста прелеп поклон за домаћицу или нпр. девојку која воли да фотка храну за Инстаграм.

Поклони су незаобилазни део празника.

7. Украсни јастук

Украсни јастучићи – у разним облицима, дезенима, са крзном или без њега, такође су прелеп поклон за особу која воли да декорише простор у коме борави. Поведи рачуна о томе да јастучић буде у боји у којој је соба особе којој га поклањаш.

8. Накит

Накит, такође, многе девојке и жене обожавају. Било да су то лепе минђуше, наруквица или огрлица, верујемо да нећеш погрешити.

9. Књига

Особа која воли да чита увек ће се бескрајно обрадовати књизи. Пажљиво одабери жанр књиге, на основу интересовања која има особа којој је поклањаш, и нећеш погрешити.

10. Карте за концерт

Уколико се ускоро одржава концерт на који би особа за коју тражиш поклон волела да иде, купи карте за себе и њу и можете заједно да одете и да се супер проведете.

11. Слаткиши

Слаткиши никада нису лоша идеја. Уколико твоја драга особа воли слаткише, направи јој пакетић са омиљеним слаткишима и сланишима и нема сумње да ће се одушевити.

12. Поклон картица са новцем

У већини продавница и дрогерија можеш да узмеш картицу на коју ћеш ставити одређену количину новца, а особа којој је поклониш ће моћи да узме било шта што жели у тој вредности.

13. Козметика

И момци и девојке воле козметику, па са њом такође нећеш моћи да погрешиш. Сигурни смо да добро познајеш особу којој купујеш поклон, па уколико воли козметику одабери нешто што би могло да јој се допадне.

Надамо се да смо ти помогли. Срећно у одабиру поклона!

 

Ања Минић

Фотографије: https://unsplash.com

Leave a comment