Након акустичног концерта у фебруару, Кербер наступа пред новосадском публиком у свом добро познатом електричном аранжману.

Кербер

Легендарни састав Кербер ће одржати још један концерт у Новом Саду, овога пута у Малој дворани Спенса, 12. децембра у 20.30 ч.

Хитови попут Ратне игре, Небо је мало за све, Боље да сам друге љубио, Мама тата …и други, овога пута загрмеће својим добро познатим електричним звуком!

О групи

Група Кербер је активна на музичкој сцени више од 30 година. Назив групе је име бића из грчке митологије, троглавог пса са змијским репом који чува улаз у подземни свет. На врата југословенске рок сцене група је ушла 1983. године победом на чувеном Омладинском фестивалу у Суботици, где су се пре њих афирмисали бендови попут „Идола”, „Филма” и других. Прве концерте група је одржала у нишким клубовима, а често је била и предгрупа Галије. Албум првенац „Небо је мало за све” снимљен је половином 1983. године. Њихови концерти у то време су били карактеристични по Соси, који је свирао гитару у облику секире, а на бини је гутао и бљувао ватру. Тридесет година касније бенд и даље пуни хале и велики концертне просторе широм Србије.

Продаја карата

Кербер ће наступити у Малој дворани Спенса 12. децембра у 20.30 ч! Карте су у продаји на:

Благајни Спенса-а
Гигс Тикс продајној мрежи 

Још дешавања пронађи ОВДЕ.

Leave a comment