Oво је јединствена прилика за студирање и рад за студенте и дипломце из области права и економије.

Можда је ово стипендија за тебе!

Erste Grupa и Steiermärkische Sparkasse Banka, у сарадњи са Универзитетом у Грацу, покренули су нови циклус стипендија „Best of South – East“, на који се до 5. децембра могу пријавити студенти и дипломци права и економије са балканског подручја, који желе да унапреде своја знања и стекну искуство студирања у међукултуралном окружењу.

Будућим стипендистима биће обезбеђен смештај у једном од студентских домова у Грацу, у потпуности ће бити ослобођени школарине, а добијаће и месечни џепарац у износу од 690 евра. Такође, биће им омогућено да додатно унапреде своје знање немачког језика похађајући интензиван курс у универзитетском језичком центру „Treffpunkt Sprachen“.

Студирање на најстаријем аустријском универзитету пружиће им и могућност присуства на разним друштвеним и културним дешавањима током читаве године, а имаће и шансу комбиновања студија са праксом или обуком у једној од најмодернијих банкарских институција у савезној покрајини Штајерској.

Конкурс важи за студенте са акредитованих универзитета у Србији, Словенији, Хрватској, Босни и Херцеговини, Црној Гори и Републици Македонији.

Више информација о програмима и процесу пријављивања можете наћи на Best of South – East страници на сајту Универзитета у Грацу или на wеб страници Ерсте Банке.

Извор: ПорталМлади

Leave a comment