Nemestic Studio  организује бесплатне консултације о студирању у иностранству у coworking centru Smart Office 05. децембра 2018. godine са почетком у 16.00 часова. 

Бесплатне консулације!

Водимо вас на престижне факултете за дизајн, моду, комуникацију, визуелне уметности, менаџмент, ИТ, економију и бизнис. Упознајте се са Институтом Марангони, Полимодом, Европским Институтом за дизајн ИЕД, Domus Академијом, факултетом Politecnico из Милана, Новом Академијом лепих уметности НАБА, Macromedia Универзитетом, Raffles факултетом из Милана, Европском школом економије ЕСЕ, ИФА Paris Internacionalnom Академијом, Metropolitan Универзитетом у Будимпешти, STC Higher Education на Малти и многим другим.

Том приликом заинтересовани ђаци и студенти имаће прилику да сазнају све о студирању у иностранству: како конкурисати за стипендије, припремити портфолио, која документа прикупити за основне а која за мастер студије као и које су могућности за смањење школарине на основу економске ситуације родитеља.

Организацијом консултација желимо да ђацима и студентима подигнемо ниво информисаности о могућностима уписа или наставка студија у иностранству, условима које би требало да испуњавају да би успешно уписали жељене студије и вештинама које су потребне приликом пријаве.

Молимо све заинтересоване да резервишу своје место за консулатације тако што ће се пријавити на мејл studiranje@nemestic.com или на број телефона 060 56 987 65 и оставити своје име, презиме и контакт телефон. Број места је ограничен.

Погледајте како је било на нашим претходним консултацијама у Smart Office.

Smart Office
Кнеза Михаила 33, Београд
Среда, 05. децембар 2018.
Трајање консултација: 16-17 часова

Извор: ПорталМлади

 

Leave a comment