Знаш ли да постоји неколико инспиративних и покретачких прича чији су аутори/ке млади? Млади који су имали идеје, преузели иницијативу и променили ствари.

Можда је ово прилика за тебе!

Кровна организација младих Србије трага за новим, покретачким причама.

Причама које никада нису испричане.

Причама које вапе да буду слушане.

Причама које не желе да буду заборављене.

Причама које су покретачи.

Пошаљи нам шта си ти то урадио/ла за своју заједницу и како си мотивисао/ла своје вршњаке да искораче из своје удобне зоне у активистичке ципеле! Испричај нам како си променио/ла свет у себи и око себе!

КО СУ АКТЕРИ ПРИЧА? Трагамо за појединцима и појединкама, неформалним групама, удружењима, организацијама… Свим младима који се препознају, а који су се активирали, преузели ствари у своје руке и променили своје окружење!

ШТА ЈЕ ПОТРЕБНО ДА УРАДИШ? Опиши нам фабулу радње, која ће садржати увод, заплет, кулминацију и расплет. Објасни нам која је била твоја идеја, како си јој приступио/ла, ко ти је помогао/ла да оствариш замисао, али и како си је реализовао/ла, које си кораке предузео/ла и како си се суоцавао/ла са изазовима?

Поред тога, очекујемо и да нам испричаш шта је другачије, шта се променило, односно који су резултати твоје иницијативе.

Попуни образац до 12. новембра и очекуј наш позив!

Одабране приче биће промовисане на активностима КОМС-а и биће дељене преко канала комуникације које КОМС користи. КОМС це одабране ауторе/ке контактирати поводом договора око начина и метода пласирања прича.

Постани херој/ина омладинског сектора!

Извор: KOMS

Leave a comment