ИТ и бизнис конференција Future is Now одржаће се, по трећи пут, 6. децембра у Београду, у просторијама Opera &Theatre Madlenianum, и окупиће бројне домаће и иностране водеће стручњаке из различитих области попут модерних технологија, савременог бизниса, футуризма, иновација итд.

Посети Конференцију!

Future is Now је стручна конференција интерактивног карактера и намењена је професионалцима као и младима који желе да се информишу и науче из прве руке о трендовима који доминирају у ИТ сфери (Blockchain, Дигитална револуција, AI, VR, AR, ML), праву (GDPR), маркетингу, менаџменту, ХР-у и другим областима.

На конференцији вас очекује 45 говорника из иностранства и земље, који ће говорити у 2 сале, 7 динамичних панел дискусија, 4 стручних радионица, 600 учесникаи безброј шанси за networking и развој.

Говорници ће бити иновативни стручњациу различитим областима и представници топ менаџмента успешних компанија из земље и света. На конференцији ће, између осталих, говорити и неки од највећих иностраних стручњака: Jean-Christophe Bonis, француски футуриста, dr Nikolaos Dimitriadis, стручњак за неуронауку у маркетингу и ХР-у, као и Lior Romanowsky, израелски стручњак за AI, VR i AR.

Милош Чевизовић, пројектни менаџер конференције, објашњава зашто је ова конференција толико значајна: Конференција Future is Now 2018 представља идеалну прилику да се професионалци из ИТ сфере, маркетинга, менаџмента и ХР-а, упознају са најновијим трендовима, слушају предавања и учествују на радионицама неких од најеминентнијих стручњака, науче о алатима будућности, повежу се и размене идеје са другим стручњацима, као и још много тога. ФИН 2018 је више од стручне конференције, то је најиновативнији догађај у региону – корак у будућност.”

Осигурајте своје место на ФИН 2018 и резервишите своју карту путем званичног сајта, на коме можете пронаћи и све додатне информације о догађају, говорницима и агенди.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment