Са великим задовољством обавештавамо Вас да Град Београд, Канцеларија за младе и компанија Interlink business центар од 13. новембра организују Курс за предузетнице уз подршку Кабинета министра без портфеља за иновације и технолошки развој. Комплетна едукација је бесплатна и обављаће се уживо преко онлине стреаминга.

Курс за предузетнице

Курс је првенствено намењен припадницама женске популације које желе да остваре каријеру у области предузетништва. Циљ нам је да што већи број припадница лепшег пола овлада вештинама управљања малих и средњих предузећа.

Велики број врхунских предавача сваким радним даном и суботом почевши од 13. новембра до 18. децембра са почетком у 18:30h држаће предавања на разне теме из области менаџмента.
Комплетан курс је БЕСПЛАТАН.

Оно што је такође веома битно, јесте да предавања можете пратити са било ког места где се налазите, довољно је само да имате интернет конекцију. Питања предавачима можете постављати путем chat-a.

Региструјте се и постаните део платформе „Знањем до циља“. Након одслушаних предавања, полазнице курса полажу онлине тест, након којег добијају сертификат о завршеном курсу.

Линк за регистрацију и пријаву налази се у наставку маил-а.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment