Coaching day представља серију регионалних догађаја у којима професионални коучеви раде бесплатне сесије за грађане, а све са циљем најшире популаризације културе коучинга. Организација HR World је од маја ове године успешно организовала Coaching day догађаје у Београду, Новом Саду, Скопљу, Подгорици и Загребу. Сада са задовољством најављују први национални Coaching day.

Закажи и ти своју бесплатну сесију!

Храбри у намери да вас упознају са овом дисциплином, десетине професионалних коучева се удружило да 13. новембра грађанима Београда, Новог Сада, Крагујевца и Суботице омогуће више стотина бесплатних коучинг сесија.

Са фокусом са садашњости и будућности, потенцијалима појединца, коуч ће вам својим вођењем помоћи да дођете до јасних увида које су то вредности које подржавају ваш животни и пословни систем, где желите да усмерите своју енергију, шта и ЗАШТО вам је нешто важно. Сама сесија има улогу покретачке снаге која ослобађа људски потенцијал за стварање нових и креативнијих идеја, модела и понашања који воде до успеха. Задатак коуча је да јасно представи шта клијент ради и како ради, да би заједно дошли до нових сазнања које би клијент касније пренео у свакодневни живот.

Сесије у Београду, Новом Саду, Суботици и Крагујевцу крећу 13. новембра, истовремено, од 17h на више од 20 различитих локација. На сајту coachingday.in.rs могуће је видети локалне коучеве који ће радити сесије и на којим локацијама, фотографије са претходних Coaching day догађаја и резервисати термин сесије.

Догађају су подршку пружили бројни партнери из света коучинга.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment