Београдски сајам ће од 29. новембра до 2. децембра бити место одржавања 12. Фестивала науке.

Посети Фестивал науке!

Фестивал науке је највећи научни фестивал у региону, који се бави промоцијом науке и образовања. Мисија фестивала јесте подстицање образовања у друштву, кроз савремене и занимљиве методе. Кроз бројна предавања, интерактивне поставке, изложбе, радионице и филмове 12. Фестивал науке приредиће најбољу научну забаву за све узрасте.

На прошлогодишњем Фестивалу науке више од 30.000 хиљада посетилаца упознало се са бројним научним изазовима и светом науке, чиме је фестивал потврдио своју позицију највећег догађаја који се бави промоцијом науке и образовања у југоисточној Европи.

Почела продаја карата
Фестивалске улазнице, по цени од 500 динара, могу се купити на Евентим продајним местима у целој Србији, а током трајања манифестације, поред поменутих продајних места, улазнице ће моћи да се купе и на самој локацији – Београдском сајму.

Фестивалска улазница важи за један фестивалски дан у халама 3, 3А, као и за халу 5, у којој је смештена експлозивна Научно-фантастична бина. Деца до 5 година старости, уз пратњу родитеља или старатеља, не плаћају улаз. Прва три дана Фестивала науке, четвртак, петак и субота намењени су првенствено за школске посете, док је недеља Породични дан.

Извор: iSerbia

 

Leave a comment