Издавачка кућа Архипелаг расписује конкурс за најбољу фотографију на тему „Најлепше фотографије с књигом Архипелага”.

Конкуриши!

О конкурсу
Читање је прича за сваки дан, а добре књиге су често најбољи део наше свакодневице. Позивамо вас да пошаљете нове или необјављене фотографије неког од ваших свакодневних тренутака проведених с неком од књига Архипелага. Можда баш неког од тренутака током овог Сајма књига, на штанду Архипелага, или неког од тренутака током лета и ране јесени, када смо од наших читалаца добили мноштво упечатљивих фотографија с књигама Архипелага у различитим местима у Србији и у иностранству. Када повежемо сва та места, настаје један занимљив архипелаг. Верујемо да ћемо такав архипелаг добити и на крају овог конкурса.

Начин и рок пријаве
Конкурс је отворен до 27. октобра 2018. године, а заинтересовани могу слати фотографије у ЈПГ формату, минималне величине 500 пиксела и максималне величине до 12 МБ на имејл адресу price@arhipelag.rs.

Услови
У обзир ће бити узете само фотографије које раније нису објављиване. Фотографске технике, као и избор књига Архипелага које ће бити представљене на фотографијама су слободни.

Један аутор може послати на конкурс највише пет фотографија.

Заједно с фотографијом с којом конкурише, аутор треба да пошаље назив фотографије и своје контакт податке.

Награде
Три најбоље фотографије биће награђене књигама у издању.

Аутор најбоље фотографије добиће пет књига из Архипелагове едиције Златно руно.

Добитник друге награде добиће четири књиге из едиције Сто словенских романа, док ће добитник треће награде добити три књиге из едиције Знакови.

Одабране фотографије Архипелаг ће објавити у партнерским медијима, у Архипелаг магазину, на свом сајту, као и на својим налозима на друштвеним мрежама.

Награде за Најлепше фотографије с књигом Архипелага биће уручене добитницима 28. октобра 2018. године, последњег дана Сајма књига, на штанду Архипелага.

Извор: iSerbia

Leave a comment