Интернационална организација младих прима нове чланове

Драги студенти, ове јесени имате посебну могућност да постанете чланови највеће светске студентске организације. Шта је AIESEC?

Буди део наше приче!

AIESEC је интернационална организација која окупља младе људе у 117 земаља широм света и тренутно броји преко 35 000 чланова.

Ова невероватна прилика вам пружа да потпуно бесплатно постанете и ви део највеће студентске организације и тиме кроз волонтерски рад будете друштвено одговорни. Кроз рад у једном од 5 сектора које свака канцеларија има имате прилику да развијате своје вештине у области продаје, маркетинга, у сектору долазећих и одлазећих пракси, менаџмента, рад са људима и енглески језик!

Није битно шта студирате, битно је да имате жељу да радите на свом личном и професионалном развоју.

Кроз AIESEC искуство имаћете прилике да посетите и будете гости разних конференција како у Србији тако и широм света, учите од успешних људи слушајући њихове животне приче. Имаћете прилику да стекнете пријатеље широм света дружећи се са интернационалцима који кроз AIESEC пројекте долазе да волонтирају и раде у Србији. Добићете могућност да отпутујете у једну од 117 земаља широм света и проведете тамо од 6-8 недеља радећи на волонтерским или стручним праксама.

О самој организацији више можете чути на догађају 1.11. од 18:30 у Београђанки(6. спрат).

Преузми ИНИЦИЈАТИВУ, развијај СЕБЕ, мењај СВЕТ!

Уколико мислиш да је ово права ствар за тебе, а ми смо сигурни да јесте, кликни на линк испод и одговорим на неколико кратких питања добићеш прилику да постанеш део ове организације!

Извор: iSerbia

Коментари

Leave a reply