Драги студенти, ове јесени имате посебну могућност да постанете чланови највеће светске студентске организације. Шта је AIESEC?

Буди део наше приче!

AIESEC је интернационална организација која окупља младе људе у 117 земаља широм света и тренутно броји преко 35 000 чланова.

Ова невероватна прилика вам пружа да потпуно бесплатно постанете и ви део највеће студентске организације и тиме кроз волонтерски рад будете друштвено одговорни. Кроз рад у једном од 5 сектора које свака канцеларија има имате прилику да развијате своје вештине у области продаје, маркетинга, у сектору долазећих и одлазећих пракси, менаџмента, рад са људима и енглески језик!

Није битно шта студирате, битно је да имате жељу да радите на свом личном и професионалном развоју.

Кроз AIESEC искуство имаћете прилике да посетите и будете гости разних конференција како у Србији тако и широм света, учите од успешних људи слушајући њихове животне приче. Имаћете прилику да стекнете пријатеље широм света дружећи се са интернационалцима који кроз AIESEC пројекте долазе да волонтирају и раде у Србији. Добићете могућност да отпутујете у једну од 117 земаља широм света и проведете тамо од 6-8 недеља радећи на волонтерским или стручним праксама.

О самој организацији више можете чути на догађају 1.11. од 18:30 у Београђанки(6. спрат).

Преузми ИНИЦИЈАТИВУ, развијај СЕБЕ, мењај СВЕТ!

Уколико мислиш да је ово права ствар за тебе, а ми смо сигурни да јесте, кликни на линк испод и одговорим на неколико кратких питања добићеш прилику да постанеш део ове организације!

Извор: iSerbia

Leave a comment