Продаја улазница за свечану премијеру дугоочекиваног домаћег филма „Јужни ветар“ у Новом Саду, која ће бити одржана 25. октобра у Areni Cineplex почела је на благајнама биоскопа.

Филм, који је са великим успехом приказан на више домаћих фестивала, где је освојио награде али и симпатије публике, представиће 25. октобра у 20 сати у Арени импонзатну глумачку, као и ауторску екипу која је радила на овом остварењу.
У главним улогама “опасних” момака нашли су се: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Срђан Жика Тодоровић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, а ту су и Јована Стојиљковић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Јасна Ђуричић као и гости из Бугарске Христо Схопов и Иваyло Захариев.
Редитељ Милош Аврамовић који је уједно и сценариста са Петром Михајловићем, пред публику доноси узбудљив акциони трилер са причом о добром криминалцу кога један погрешан потез увлачи у крваву интригуе због које може да изгуби све.
Прича која приказује Београд деведесетих сагледана кроз призму лоших момака са градског асфалта ,инспирисана је, према речима аутора, аутентичним искуствима људи који су били укључени у такозвано београдско подземље.
Трејлер филма можете погледати путем следећег линка. 
Због великог интересовања улазнице није могуће резервисати. Обезбедите своје карте на време и будите део свечане премијере у Areni Cineplex.

 

Leave a comment