СИА финале ће се одржати 16. октобра 2018. у Дому синдиката са почетком у 14:45 часова.

СИА Финале

Финалисти ће се кроз live pitch представити жирију своје идеје, напредак кроз инкубацију и будуће планове – а потом следи проглашење победника и додела награда! 🙂

Финале је део целодневне конференције “Дан социјалних предузећа” коју организују пројекат немачке развојне сарадње “Подстицање запошљавања младих” и Смарт колектив, у партнерству са програмом Social Impact Award и Рефлектор театром.

Поред упознавања са СИА финалистима и њиховим идејама за боље друштво, учесници конференције имаће прилику да обиђу Град социјалног предузетништва и упознају се са добрим идејама, производима и услугама 21 социјалног предузећа која су у програму подршке социјалном предузетништву у оквиру пројекта “Подстицање запошљавања младих”.

Пројекат Подстицање запошљавања младих се спроводи у оквиру Немачке развојне сарадње. Пројекат реализује Немачка организација за међународну сарадњу (ГИЗ), у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства привреде и Националне службе за запошљавање.

Програм подршке социјалном предузетништву у Србији се реализује у сарадњи са Смарт колективом. Партнери конференције су Рефлектор Театар и  Social Impact Award Србија.

Говорници и партнери на конференцији представиће успешне моделе подршке социјалним предузећима у земљи и Европи као и улогу коју имају различити сектори у подстицању развоја ових предузећа.

Пријаве су обавезне и отворене на овом линку.

Извор: канцеларија за младе града Београда

Leave a comment