Народна библиотека „Стеван Сремац” Ниш, у сарадњи са Институтом „Конфуције” из Београда, у току октобра месеца организује бесплатну школу кинеског језика. Народна библиотека „Стеван Сремац” Ниш, у сарадњи са Институтом „Конфуције” из Београда, у току октобра месеца организује бесплатну школу кинеског језика.

Сјајна прилика! Нучи кинески језик!

Група полазника која је прошле године похађала курс може се пријавити за наставак курса и наставити са часовима као група Почетни II. Нови полазници који се први пут пријављују за учење кинеског језика формираће групу Почетни I.

Пријављивање се врши до 15. октобра 2018. на мејл-адреси marketing@nbss.rs или позивом на број телефона 018/511-405 локал 110 (Одељење за маркетинг и културне програме) у периоду од 10.00 до 14.00 часова сваког радног дана. Подаци обавезни за пријаву: име и презиме полазника, занимање, број телефона и мејл-адреса. Број полазника је ограничен.

Листа кандидата будућих полазника школе кинеског језика биће објављена на Фејсбук страници и сајту Библиотеке до 16. октобра 2018. године.

Настава за обе групе полазника ће почети у среду, 17. октобра 2018. године у 18.00 часова.

Извор: Najstudent. com

 

Leave a comment