Уколико тражите нови посао или своје прво радно искуство, шансу за то моћи ћете да потражите од данас на деветом регионалном онлине Сајму запошљавања и образовања „Виртуелни дани каријера и знања 2018.“

Сјајна прилика-посети сајам!

Девети регионални сајам запошљавања и образовања „Виртуелни дани каријера и знања 2018.“, трајаће наредних 7 дана све до 10. октобра, на адреси . Као и претходних година, сајам се реализује у сарадњи сајта Poslovi.Infostud.com, сајта Moj-posao.net  из Хрватске и Posao.ba из Босне и Херцеговине.

Ове године, уз стандардно велики број оглашених места на сајму, све компаније и огласи су груписани у пет тематских капсула, ХоРеЦа, ИЦТ, Образовање, Трговина/Продаја и Финансије/Банкарство. Тако ће кандидати лакше проналазити огласе из одређених области које им одговарају, а осим могућности конкурисања, на располагању ће им, између осталог, бити и ливе цхат са послодавцима који су им интересантни.

Пријаве послодаваца су још увек у току и све компаније се добродошле да се прикључе у потрази за кандидатима. На овогодишњем регионалном онлине сајму запошљавања, када је Србија у питању, раднике ће тражити Delhaize, Mitto Technologies, Milšped, eFront, Miticon, Metro Cash & Carry, Adria Media Group, LearnUpon, Ardagh, Hyperoptic, Ogury, FIS, Nelt, Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Erste banka, Deichmann, Joorney, Brainjocks, NativeCamp, GroundLink, BENU Apoteka, JYSK, Credit Agricole, Najstudent, Coca Cola, Raiffaisen Banka i Infostud grupa, док ће Addiko банка раднике тражити у целом региону.

Поред потраге за послом, сви посетиоци ће имати могућност да боље упознају послодавце и директно комуницирају са представницима компанија путем ливе цхата, али како бисмо још више приближили послодавце кандидатима и ове године организујемо две панел дисусије у Стартит центу у Београду где ће ХР менаџери компанија давати одговоре на сва ваша, али и наша питања. Панели су отворени и сви су добродошли у суботу 06. октобра на адреси Савска 5 у Београду од 16h.

Такође, за све програмере из региона, ту је Виртуелни Хакатон где ће програмери из целог региона и овај пут одмерити снаге свог кода у такмичењу за вредне награде.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment