Динамичну јесењу филмску сезону најављују већ популарни догађаји и специјалне вечери намењене публици Arene Cineplex, као и скори долазак домаћих филмова на велика платна.

Погледај најаве догађаја!

У среду, 3. октобра у 20 часова Arenа Cineplex.организује чувени Ladies Night на пројекцији филма “Звезда је рођена”, када ће свеки посетилац добити поклон и уживати у правом ауторском делу Бредлија Купера.
Четири пута номинован за награду Оскар, Бредли Купер и вишеструко награђивана, звезда Лејди Гага, којој је ово прва главна филмска улога, заједно су у филму ЗВЕЗДА ЈЕ РОЂЕНА. Ради се о правом ауторском делу Бредлија Купера – он га је, наиме написао, режирао па у њему глуми и пева. Филм је направљен према класичној причи из 1937. године о трагичној љубави између искусног музичара на заласку каријере и младој певачици у успону. Филм обилује фантастичном оригиналном музиком коју је писао сам Купер а све су песме у филму снимане уживо.
Одмах следећег дана, 4. октобра, љубитељи седме уметности уживаће у дугоочекиваном филму “Веном” уз Арена Фан, када сваки посетилац добија поклон.
Центар пажње филмске приче филма ВЕНОМ је један од најсложенијих Марвелових ликова, новинар Еди Брок, који постаје домац́ин ванземаљског створења званог Веном.Веном је опасан, страшан, непредвидив. Његова мрачна духовност одговара само његовом предосећању за насиље. Све те особине осликавају се и у његовој спољашности у великим белим очима, устима са оштрим зубима и дугачком змијоликом језику.Уз Тома Хардија, једног од најбољих глумаца свих времена, што је доказао и улогом у овом филму у једној од главних улога је и прелепа Мишел Вилијамс, док је за целокупну филмску акцију заслужан редитељ Рубен Флајшер, познат по одличном балансирању између комедије и забаве.
Лик Венома осмишљен је 1988. године од стране писаца Давида Мишелина и илустратора Тода Мекфарлана и Мајка Зека.
25. октобра Новосађане очекује свечана премијера филма “Јужни ветар” уз присуство ауторске и глумачке екипе филма.
Филм, који је са великим успехом приказан на више домаћих фестивала, где је освојио награде али и симпатије публике, представиће 25. октобра у 20 сати у Арени импонзатну глумачку, као и ауторску екипу која је радила на овом остварењу.
У главним улогама “опасних” момака нашли су се: Милош Биковић, Миодраг Радоњић, Срђан Жика Тодоровић, Драган Бјелогрлић, Небојша Глоговац, Милош Тимотијевић, а ту су и Јована Стојиљковић, Богдан Диклић, Александар Берчек, Јасна Ђуричић као и гости из Бугарске Христо Схопов и Иваyло Захариев.
Редитељ Милош Аврамовић који је уједно и сценариста са Петром Михајловићем, пред публику доноси узбудљив акциони трилер са причом о добром криминалцу кога један погрешан потез увлачи у крваву интригуе због које може да изгуби све.
Прича која приказује Београд деведесетих сагледана кроз призму лоших момака са градског асфалта, инспирисана је, према речима аутора, аутентичним искуствима људи који су били укључени у такозвано београдско подземље.
Продаја улазница за свечану премијеру већ је почела, те се карте могу набавити на благајнама Arene Cineplex.

 

 

Leave a comment