Овогодишње 16. издање Ухвати филм фестивала, обележиће и две креативне радионице!

Ухвати филм!

Радионица Фотографија за све, коју ће водити фотографкиња Маја Томић, биће одржана 29. септембра од 10h у Културном центру Новог Сада. Дан после, 30. септембра, такође од 10h и у Културном центру Новог Сада, биће одржана радионица Филм за све, коју ће водити Михајло Обренов.

Радионице су бесплатне и отворене за све, само је потребно пријаве послати на мејл: uhvatifilm@gmail.com. Обе радионице су конципиране тако да пруже основе фотографске и филмске уметности, али и да покажу нове перспективе у томе како направити добру фотографију/добар филм и искористити је/га.

Ухвати филм и даље је у току у Културном центру Новог Сада. Посетитељи сасвим бесплатно могу погледати феноменалну селекцију најбољих филмова на тему инвалидности, до недеље 30. септембра са почетком од 17h. Након тога следе отворене дискусије са публиком и ауторима.

Овогодишње 16. издање Фестивала одржава се под мотом „Култура је за све“, а подржало га је Министарство културе Републике Србије, Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе са верским заједницама и ЕРСТЕ банка.

Комплетан и детаљан програм фестивала Ухвати филм доступан је овде.

 

Leave a comment