Министарство државне управе и локалне самоуправе и Национална академија за јавну управу позива државне службенике и запослене у јединицама локалних самоуправа да се пријаве за мастер програме у области управљања јавним финансијама, у оквиру Ерасмус+ програма Европске уније.

Пријави се!

У Београду ће бити реализована два мастер програма, и то:

  • на Универзитету у Београду, Факултет организационих наука (ФОН) – мастер програм Финансијски менаџмент, контрола и менаџерско рачуноводство на који се уписује 35 студената,
  • на Метрополитан универзитету, Факултет за економију, финансије и администрацију – мастер програм: Економија, на који се уписује 20 студената.

Подсећамо да уколико планирате да полажете пријемни на ФОН-у, неопходно је пријавити се преко званичног факултетског портала. Пријава је могућа од 10. до 28. септембра 2018. године онлајн, након чега се добија информација о томе када се на ФОН-у предаје конкурсна документација.

Конкурсна документација укључује:

  • копију уверења о дипломирању/диплома (није потребно да буде оверена)
  • копију уверења о положеним испитима основних студија/додатак дипломи (није потребно да буде оверена).

Оригинали се доносе на увид.

Информације о пријемном испиту

Литература за пријемни:

Напомињемо да ће пријемни на ФОН-у бити организован 6. октобра 2018. године, у 11.30, те да ће ранг листа бити објављена 8. октобра 2018. године до 12.00.

За све додатне информације обратите се на: master@fon.bg.ac.rs и nasha@fon.bg.ac.rs или +381 11 3950 892 понедељком и петком од 09.00-10.00 часова; уторком, средом и четвртком од 09.00-10.00 и 16.00-19.00 часова.

Могуће је доћи на ФОН и лично се распитати везано за полагање пријемног и предају докумената – четвртком од 16-19 часова, сала Б003, улаз из Булевара Ослобођења. Контакт особа: Наташа Кузман.

Сви заинтересовани за полагање пријемног на ФЕФА, неопходно је да се пријаве преко званичног факултетског портала

Напомињемо да је конкурс на ФЕФА отворен за 20 кандидата и да подразумева интервју. Интеревју ће бити организован након пријемног на ФОН-у, како се два пријемна не би преклопила.

За све додатне информације особа за контакт је:

Биљана Савић bsavic@fefa.edu.rs или studentskasluzba@fefa.edu.rs ; телефон +381 11 2600 600 и то у периоду: понедељак, уторак, среда, четвртак и петак од 12.00 до 14.00.

Извор: сајт Министарства државне управе и локалне самоуправе

Leave a comment