Компанија Nestle и бренд NESCAFE 3ин1 покрећу наградни конкурс у којем младе особе од 16 до 26 година имају прилику да добију награду у износу од 2018 евра за даљи развој, унапређење и усавршавање свог талента.

Пријави се на конкурс! Сјајна прилика за таленте!

Конкурс је отворен од 6. септембра до 5. октобра 2018. године, након чега наступа период гласања.
Имаш таленат, а не знаш како да га покажеш свету? Најбољи си математичар, певач, глумац или физичар у друштву, или имаш неки други дар, а немаш прилику да га усавршиш? NESCAFE 3ин1 Генерација је права прилика за тебе – пријави се до петог октобра, и развиј таленат до неслућених граница!

Са намером да подржи и награди најталентованије младе људе у земљи, компанија Nestle са брендом NESCAFE 3ин1 објављује почетак конкурса NESCAFE 3ин1 Генерација! У оквиру конкурса, младе особе од 16 до 26 година имају прилику да добију награду у износу од 2018 евра за даљи развој, унапређење и усавршавање свог талента.

Као бренд вољен међу младима, који симболизује социјализацију, дружење и забаву, NESCAFE 3ин1 овим конкурсом жели да охрабри младе таленте, којих је много широм наше земље, и помогне им да развију свој потенцијал изван садашњих могућности. Познато је да је таленат важан предуслов на путу до успеха, али је на њему потребно радити, као и пружати му подршку како би се достигао максимум!

„Разумевајући потребе младих људи и изазове са којима се они суочавају приликом остваривања својих снова, NESCAFE 3ин1 Генерација има мисију да истакне и препозна особе са изразитим даром у различитим областима попут науке, спорта, уметности и осталих поља, и пружи им финансијску помоћ у стварању перспективније будућности“, истиче Соња Шљивић, бренд менаџерка NESCAFE 3ин1. „Позивамо све талентоване младе људе да погледају начин пријаве на сајту, окаче свој видео и потенцијално освоје 2018 евра за даљи рад на остварењу снова“, додаје Шљивић.

Овај пројекат омогућиће да грађани целе Србије свакодневном куповином кафе ураде нешто племенито – куповином било ког NESCAFE 3ин1 и NESCAFE 2ин1 производа подржавају се млади људи у Србији, јер се део средстава од продаје издваја за награде NESCAFE  3ин1 Генерације!

NESCAFE 3ин1 Генерација је најновији подухват који Nestle предузима како би помогао стварање боље будућности за младе. Пријави се и гласај – подржи таленат и младост.

Важно је знати: Основне информације о конкурсу NESCAFE 3ин1 Генерација

NESCAFE 3ин1 Генерација се спроводи у две фазе. Фаза слања пријава траје од 6.9.2018. до 5.10.2018. Друга фаза, у оквиру које ће публика на сајту гласати за пријављене кандидате, трајаће од 10.10.2018. до 6.11.2018.
Пријаве за учествовање на конкурсу врше се путем сајта, слањем видео пријаве учесника дужине до два минута, у којем он/а представља свој таленат и вештину јавности и наводи разлоге због чега би требало да освоји награду, као и сврху за коју би је искористио/ла.

Само видео пријаве које испуњавају услове конкурса ће бити узете у разматрање и биће им омогућено учешће. Важно је детаљно прочитати и упознати се са правилима наградног конкурса на сајту.
Гласање публике врши се путем сајта уз помоћ Фацебоок профила. Потребно је да сви који желе да гласају имају Фацебоок налог, са којег се може дати највише један глас. Број гласова који сваки од пријављених видеа има, као и ранг листа најбоље пласираних, биће видљиви на сајту према динамици коју одреди организатор.
По завршетку првог дела гласања, NESCAFE жири ће од кандидата са највише гласова, изабраних јавним гласањем на сајту, одабрати учеснике који ће освојити награде и постати део NESCAFE 3ин1 Генерације 2018.
Додатне информације и детаљна правила конкурса могу се прочитати на сајту.

Извор: Портал Млади

Leave a comment