Центар за развој каријере током актуелног семестра (јесењи семестар 2018/19) реализује курс „Вештине управљања каријером“ за студенте Универзитета у Београду.

Фото: Freepik
Пријави се на курс!

Курс је намењен студентима завршних година студија који желе да спремније закораче у ново поглавље развоја каријере након факултета.

Кроз различите активности, задатке, алате за самопроцену, вежбе и ресурсе полазници ће добити одговоре на питања као што су:

Који су моји квалитети? Како видим своју каријеру? Које опције ми стоје на располагању? Како се постављају циљеви? Како и где могу да тражим посао? Како да се успешно представим послодавцу? и многа друга.

Овог семестра студенти имају могућност да одаберу на који начин желе да похађају курс – онлајн или уживо.

„Живи” курс се састоји од 5 радионица које се реализују за групу од највише 30 учесника и намењен је онима који воле непосредан контакт са предавачима и размену са другим учесницима. Курс се реализује у згради Ректората (Студентски трг 1), четвртком са почетком у 12 часова, а трајање радионица је од 2 до 4 сата. Почетак курса је 11. октобра.

Онлајн курс намењен је онима који више воле да раде сами, када и одакле они то желе. Подразумева 5 недељних тематских целина (тектуални, аудио и видео материјали, квизови и тестови) са пратећим задацима на које полазници добијају повратну информацију. Недељно оптерећење је 2 до 4 сата. Почетак курса је 10. октобра.

Извор: iSerbia

Leave a comment