Поред раскошног, ангажованог и несвакидашњег репертоара, бројних гостију и богатог пратећег програма, Филмски  фестивал Слободна зона који својом енергијомл Слободна  и залагањем сваке године помогну у обављању једног великог посла, те допринесу и омогуће успешну реализацију овако значајне културне манифестације.

Пријави се!

 

Уколико имаш више од 18 година, живиш у Београду, Новом Саду или Нишу и желиш да:

  • будеш део једног од најпрестижнијих филмских догађаја у земљи
  • део слободног времена проведеш на користан начин, радећи у динамичном окружењу
  • у складу са интересовањима стекнеш нова или усавршиш постојећа знања и вештине
  • уживаш бесплатно у ексклузивним филмским садржајима

До 18. септембра искористи прилику и пријави се за волонтерску праксу попуњавањем онлине формулара за на сајту.

Сходно афинитетима и жељама, волонтирање на Слободној Зони могуће је обављати унутар неког од фестиваских сектора: Инфо пулт (комуникација са публиком), служба за госте фестивала (организовање доласка гостију, дружење са редитељима, продуцентима, глумцима…), промоција фестивала (припрема конференције за медије, комуникација са новинарима, писање текстова, друштвене мреже), креирање фото и видео материјала, превођење (писано и симултано са српског на енглески и са енглеског на српски) и организовање фестивала.

14. издање Слободне Зоне одржаће се од 08. до 13. новембра 2018. у укупно шест биоскопских дворана у Београду, Нишу и Новом Саду, а за поједине послове помоћ волонтера биће потребна и пре почетка самог фестивала.

Сви волонтери и волонтерке ће након завршеног ангажмана добити сертификат о волонтирању.

Више информација могуће је добити слањем мејла на адресу volontiranje@freezonebelgrade.org или позивом на број 069 33 49 667.

Извор:Канцеларија за младе града Београда

 

 

Leave a comment