Канцеларија за малде града Ниша 20. августа је одржала догађај који је обухватао едукације и завршну конференцију који су били посвећени теми информисања младих, стварања нових начина за побољшање информисаности и њихово активно укључивање у сам процес информисања. 

Информисање за све младе без блокаде

Млади су имали прилику да у првом блоку едукација чују нешто више о иновативним начинима за пласирање информација, њиховом проналаску и сортирању, као и како да се сами ангажују у области информисања. Други блок едукација био је посвећен умрежавању података из различитих сектора и том приликом ће младима детаљно бити објашњен начин коришћења различитих сајтова од значаја за њих. Завршна конференција обухватила је представљање неких од познатих људи који се баве послом информисања/пласирања производа или услуга путем различитих друштвених мрежа.

Активности су се реализовале у оквиру пројекта “Информисање без блокаде за све младе” који реализује Канцеларија за младе Града Ниша, а финансира Министарство омладине и спорта Републике Србије.

Учешће у било ком сегменту је било бесплатно и доступно свима који су били заинтересовани.

Извор: Фејсбук

Leave a comment