Осамдесет и пет ученика 11 средњих школа на територији Града Лесковца који су носиоци „Вукове дипломе“ данас су отишли на наградну ексурзију коју четврти пут организује Град Лесковац у сарадњи са Канцеларијом за младе.

Лесковац наградио најбоље ученике!

„Вуковце“ је на екскурзију испратио градоначелник Лесковца др Горан Цветановић, док су на путовање са њима кренули заменик градоначелника Јасмина Ранђеловић, члан Градског већа Владимир Бранковић и помоћник градоначелник Јелена Радовић.

„Велика ми је част што данас могу све да вас поздравим и испратим на наградну екскурзију. Бити најбољи, што ви свакако јесте, није нимало лако и то је задатак који захтева многа одрицања и управо зато вас Град Лесковац награђује на овај скроман начин јер поред успеха који сте остварили, овакве награде представљају мотивацију и показатељ да се труд и рад увек исплате“ рекао је Цветановић приликом испраћаја подсетивши на издвајања Лесковца за младе таленте који бивају награђени на Савин дан и за Дан града и која ове године износе око 20 милиона динара.

У име награђених ученика захвалила се Софија Димитријевић, ученица лесковачке гимназије.

Извор: Фејсбук

Leave a comment