Мастер изложба „Тренутак у цртежу“ Александра Топића биће постављена у понедељак, 20. августа, у Ликовном салону Културног центра Новог Сада. Изложба ће трајати до петка, 24. августа, када ће поставка бити комплетирана и свечано затварање уз пригодни коктел бити уприличено.

Посети изложбу!

О изложби:

Изложба под називом „Тренутак у цртежу“ представља завршницу Александровог мастер рада из цртања на Академији уметности у Новом Саду. Комбинованом техником ствара цртеже у облику дневничког записа. Мотиви његових цртежа су органски плодови које прати писана реч. Цртеж осваја великим форматима и коришћењем колорита. На изложби ће бити приказано преко 20 радова и art book у ком ће представити уметнички процес који је претходио завршној изложби.

О аутору:

Александар Топић је рођен 1991. Године. Дипломирао је графички дизајн на Академији уметности у Новом Саду 2015. године. Бави се графичким дизајном и дизајнирањем модних додатака. Дизајнира беџеве, лептир машне и цегере, преко 6 година. На домаћој сцени препознатљив је по пионирском пројекту у региону под називом Bow Tie Collection. До сада је креирао више колекција беџева и лептир машни. Излаже радове на групним изложбама и групним модним ревијама.

Посети изложбу!

Извор: Културни центар Нови Сад

Leave a comment