Другу годину заредом, партнер  Belgrade Beer Феста је компанија Виса. Ова компанија омогућиће бесконтактна плаћања на више од 100 продајних места широм фестивалске зоне на Ушћу, где ће бити постављен и Виса штанд са бесплатним WiFi приступом на ком ће посетиоци фестивала моћи да сазнају више о бесконтактним плаћањима, али и да се притом забаве и опусте.

Дођи и освоји награду!

Уз то, сви корисници Виса картица моћи ће да приступе „fast line-u“ на улазу на фестивал, а плаћање Виса-ом доноси им могућност да, током Виса промо акције од 15. до 19. августа, освоје нови ФИАТ 500 Lounge аутомобил.

Све што посетиоци треба да ураде је да плате Виса бесконтактном картицом (коју су издале банке у Србији) или Виса апликацијом за бесконтактна плаћања са мобилног телефона и да пошаљу нумерички код са слипа на број 2018. Минималан износ за учешће је 300 динара, а осим главне награде – аутомобила ФИАТ 500 Lounge, посетиоци ће имати прилику да освоје и бројне дневне награде, међу којима су пет СПА викенда у хотелу Crowne Plaza ili пет Beats Solo3 Wireless слушалица, као и 700 мањих, инстант награда. Виса ће на предстојећем фестивалу демонстрирати и омогућити предности безготовинског плаћања, унапредити искуство посетилаца, мотивисати их и наградити уз нове начине плаћања.

“Своје партнерство са Belgrade Beer Фестом, Виса је започела прошле године када је први пут на Фестивалу, на којем се до тада плаћало искључиво готовином, омогућено бесконтактно плаћање. Виса ће посетиоцима Фестивала наставити да пружа погодности безготовинских плаћања, као и јединствена искуства попут овогодишње Виса наградне игре, чиме ћемо допринети повећању популарности Виса производа међу корисницима и мотивисати их да плаћају бесконтактно,“ каже Владимир Ђорђевић, генерални директор компаније Виса за Југоисточну Европу.

Извор: Портал Млади

Leave a comment