Пету годину заредом Color Media Communications организује „Дигитал”, регионалну конференцију о трендовима у телекомуникацијама и медијима.

Посети Конференцију!

Овогодишњи – #Дигитал2018 – трајаће 2 дана – 06. и 07. септембра (четвртак и петак) и окупиће најзначајнија имена из ових области из целог региона као и бројне госте из иностранства.

#Дигитал је конференција на којој традиционално учествују CЕО телекома у региону и то је једини скуп који окупља прве људе водећих оператера: MTS, VIP, Telenor, Deutsche Telekom, Orion, Mtl Бугарска…

Конференцију ће ове године првог дана отворити Денис Киф, амбасадор Велике Британије у Србији и Татјана Матић, Министарство трговине, туризма и телекомуникација, а другог дана Kati Csaba, амбасадорка Канаде у Србији и Бранко Ружић, министар државне управе и локалне самоуправе у Влади Србије.

Током два дана у оквиру десет панела и неколико студија случаја и презентација, стручњаци из различитих области говориће о трендовима у телекомуникацијама, медијима и технологији, ауторским правима у дигиталном добу, краљевима забаве у региону, СВОД платформама, Е-спорту, генерацији З, стрепњама и надама домаће ИТ сцене, 20-годишњици оснивања компаније Гоогле и ономе што долази из наших гаража, али и о грешкама, падовима и поновним подизањима успешних.

Прошле године је преко 700 учесника из области медија и телекомуникацијама учествовало на конференцији „Дигитал 2017″, а отворили су је првог дана – Владан Вукосављевић, министар културе и информисања у Влади Републике Србије и Џулија Патриша Фини, амбасадорка Аустралије у Београду, а другог дана – Бранко Ружић, министар управе и локалне самоуправе у Владе Републике Србије и Алона Фишер-Кам, амбасадорка Израела у Београду.

Прву конференцију отворила је Маја Гојковић, председница Скупштине Србије, другу Иван Тасовац, министар културе и информација. Дигитал 2016 отворио је Њ. Е. Денис Киф, амбассадор Велике Британије у Београду и Њ. Е. Кајл Скат амбассадор САД у Београду.

Програм, учеснике, информације о пријави и котизацијама можете пронаћи на званичном сајту.

Извор: Портал Млади

Leave a comment