Изашла је нова књига познатог психолога и гешталт психотерапеутa Ане Кујунџић, „Испод црте“,  у издању Нове поетике. Чиста, једноставна и пријемчива лирика са лајтмотивима у форми молског блуза.

Прочитај нову књигу и уживај!

Aна је дипломирана и акредитована гешталт психотерапеуткиња и акредитована психолошка саветница. Она у Шапцу и Београду ради са клијентима адолесцентима, одраслим и старим особама оба пола, индивидуално, у пару и са групама. Сем њеног рада у стуци, постале су запажене и њене књиге које је написала где је уткала свој креативни стваралачки таленат и искуство од више деценија у раду са људима. Њен први роман Мађионичар“  донео је оригиналну  причу о снази и издржљивости људског бића које је у потрази за сопственим смислом постојања.

Одмах након запаженог успеха долази  нова, сада актуелна књига Испод црте“ за који је ауторка изјавила:

То је збирка љубавне поезије. Љубав је увек праћена другим емоцијама, пријатним и непријатним, снажним и мање снажним. Има ту радости, туге, патње, разочарења, чежње, среће…Из песме у песму се мењају расположења. Књига је посвећена онима које смо волели више него они нас. Увек неко воли више. Љубав је осећање које оплемењује и покреће. Честа је инспирација у уметности.“ 

За наручивање и више информација потребно је да контактираш са издавачем на мејл: novapoetika@gmail.com ili нa info@novapoetika.com и издавач ће вам послати инструкције за уплату.

За сва питања, недоумице и стручну помоћ можеш да контактираш са ауторком путем мејла kujundzic.psiholog@gmail.com или на број телефона 061/6619375.

Читај и ради на личном развоју! Бићеш презадовољан кад постанеш најбоља верзија себе!

Извор: Нова Поетика

Leave a comment