У недељу, 29. јула у 18.30 часова у Арени Синеплекс премијерно ће бити приказан дугоочекивани наставак анимираног хита Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње! Посетиоце премијере очекују бројна изненађења и поклони.

Посети премијеру филма!

Припремите се за најчудовишније празнике овог лета. Све што можемо да кажемо је да је вампирска љубав у ваздуху. Верујемо да сте сви спремни за потпуно другачијег Дракулу.

Шта се догоди када најпознатији вампир у историји одлучи да узме одмор и опустити се са породицом и пријатељима? Шта се догоди када Дракулино вампирско и толико дуго залеђено срце ипак затитра и осети чувени ватромет? Одговори нас чекају овог лета у биоскопима у трећем наставку овог анимираног хита – Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње.

Овог лета Дракула попушта под притиском породице и отпушта своје кочнице. Пристаје на породични одмор који организује његова кћерка Мавис па сви заједно одлазе на крстарење по први пут организовано само за чудовишта.
Ту није крај попуштању кочница. Дракула себи, након дуго времена, дозволи нову шансу за другу љубав и потпуно се препушта мистериозној капетаници брода Ерики. Како ни овај пут нико није особа или чудовиште како се представља, тако је и Ерика све само не безазлена капетаница брода. Сада је ред на Мавис да прузме улогу заштитника породице и да спасе заљубљеног оца од наизглед зле Ерике. У међувремену чудовишта се на броду фантастично забављају уживајући у свим забавним активностима, не знајући каква им опасност прети.

Балансирати између породице, пријатеља и нове романсе је можда ипак превише, чак и за најмоћнијег вампира. Како ће се Дракула снаћи у новој ситуацији и хоће ли се са овог крстарења сви вратити срећни и задовољни или ће последњи потомак Abrahama Van Helsinga напокон да добије своју дуго чекану освету видећемо ускоро.

Наставак анимираног хита из 2012. и 2015. године који је већ двапута одушевио децу и родитеље широм света, у трећем наставку подиже забаву на нови ниво. Заразни хумор, неочекивана љубав и невероватна пустоловина Дракуле и његове екипе ово лето воде нас на најлуђе крстарење.

Присетимо се, анимирани хит Хотел Трансилванија је Дракулина оаза где сва чудовишта и њихове породице могу мирно да живе, слободни од контакта са људским светом који Дракула касније, под утицајем кћерке Мавис, отвара и за људе.

Трејлер можете погледати путем следећег линка.

Leave a comment