Lovefest, 18. јул 2018. – Ultra Energy Stage као један од статусних симбола Heineken Lovefesta, од самог настанка труди се да својим програмом шири видике младе клупске публике. Као и свих година до сада, и овог лета представља потпуно нова имена светске музичкче сцене. Издвојићемо само нека од њих, која ће од 2. до 5. августа затрести Врњачку Бању.

Врњачка Бања спремна за спектакл од 02. до 05. августа

Оптимо, 2. август

Ди-џеј дуо који чине JD Twitch i JG Wilkes долази из Глазгова и слободно можемо рећи да је Оптимо институција њихове андерграунд сцене. Обојица имају искуства у вођењу ноћних клубова и журки и баш из тих разлога имају истанчан осећај за денсфлор. Како они кажу, од њих никако не очекујте лагане клупске хитове, а у зависности од расположења, сетови им вибрирају између техна, електра, рока и свега осталог што поседују у великој колекцији плоча.

Рој Перез, 3. август

Овај млади уметник и Инстаграм звезда прави је пример како квалитет уз добре одлуке лако пронађе свој пут до остварења снова. Своју каријеру започео је 2011. године у Тел Авиву као ресидент ди-џеј, клубова андерграунд сцене. Две године касније одлази у Берлин где наставља своје музичко путовање.

Gerd Janson, 5. август

Као рођени Немац веома млад упознао се са андерграунд звуком у који се доживотно заљубио. Дуго времена важи за једно од најпоштованијих имена немачких ди-џеј кругова. Власник је једног од познатијих лејблова на свету Running Back на којем су се нашла издања уметника попут Kink, Redshape, Radioslave, Ame и других, који су пре свега познати по свом квалитеном звуку.

Prosumer, 5. август

Achim Brandenburg aka Prosumer једно је од познатијих имена андерграунд света. Велики је љубитељ музике уопште, а у својим круговима, познат је по огромној колекцији плоча која броји око 12.000 комада. Дружи се са бројним именима музичке сцене, али пријатељство са Тама Сумом (краљицом Energy Stage-a) је посебно – са њом води забавну вечерњу емисију на једној радио станици. Prosumer  је ватрени обожавалац хаус звука и у његовим винил сетовима чућете песме које ретко где друго можете да чујете.

Иначе, до почетка фестивала остало је тачно две недеље, а овогодишњи фестивал љубави биће одржан под слоганом #ЧувамСебе који за циљ има скретање пажње посетиоцима да на безбедан начин, без конзумације недозвољених опијата или претераног уноса алкохола, уживају у музици током четири фестивалска дана. Због тренутне акутне ситуације, фестивал ће безбедност ове године подићи на још виши ниво како би заштитио све верне пратиоце. Као и свих година до сада, током фестивалских дана, бићемо у беспрекорној сарадњи са полицијом, Црвеним крстом и хитном помоћи, поручују из организације.

Извор: iSerbia

Leave a comment