ITAcademy у сарадњи са Краљевском фондацијом додељује бесплатно школовање најуспешнијим ђацима генерације.

Додељује се 25 стипендија за најуспешније!

Лепе вести за најуспешније матуранте који су се ове године окитили титулом ђака генерације.  ITAcademyу сарадњи са ​ Фондацијом Њ.К.В. Престолонаследника Александра Карађорђевића доделиће 25 бесплатних школовања за ђаке генерације из Србије и Републике Српске.
И ове године, седамнаесту годину заредом, на Белом двору одржан је свечани пријем за матуранте и њихове родитеље. Њ.К.В. Престолонаследник Александар Карађорђевић угостио је преко 600 матураната. Добродошлицу су им пожелели и генерални директор компаније LINK group Никола Суботић, министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић и министар просвете и културе Републике Српске доктор Дане Малешевић.
Пријава за бесплатно школовање отворена до 20. јула.
Сви заинтересовани ђаци генерације треба да ​ пошаљу своју пријаву најкасније до 20. јула​ , а потом ће стручна комисија на основу мотивационих писама донети одлуку ко ће бити награђен бесплатним школовањем.
– Наша мисија је да помажемо људима да буду успешнији и зато већ другу годину заредом додељујемо 25 бесплатних школовања, и то за наше најтраженије програме на ITAcademy. Најбољи ђаци из Републике Српске и Србије имају прилику да конкуришу. Прочитаћемо њихова мотивациона писма, одлучити ко су то најбољи међу најбољима и ко ће добити прилику да наредних годину дана са нама учи и напредује – рекао је Никола Суботић, генерални менаџер компаније ЛИНК гроуп.
Имена победника биће објављена 30. јула ​ на овој страници​ , а свечана додела бесплатних школовања биће одржана 5. септембра од 17 часова на Белом двору.
Школовање за најтраженија ИТ занимања
Најуспешнији матуранти моћи ће да бирају програм на ITAcademy а школоваће се онлине, путем најсавременије Distance Learning платформе за учење на даљину.
Полазници на ITAcademy могу да се школују на шест различитих одсека, који садрже укупно 30 програма. На њима је да одаберу област у којој се најбоље сналазе – ​ Програмирање​ , Дизајн​ , ​ ИТ business, ​ Администрација​ , ​ 3Д дизајн и AutoCAD и ​ Mobile Development.
ITAcademy, поред тога што својим полазницима обезбеђује знања и вештине за нека од најплаћенијих занимања данашњице, омогућава им и полагање за неке од најпрестижнијих међународно признатих сертификата, као што су Oracle, Cisco, Zend PHP и многи други.

Свим ђацима генерације који добију бесплатно школовање на располагању су различити ​ курсеви у оквиру наставног програма који одаберу, а у сваком тренутку свог школовања имаће на располагању како помоћ професора, тако и помоћ Центра за развој каријере уколико су им потребни савети за додатно усавршавање и проналажење посла.

Leave a comment