Пројекат “Глобална школа предузетништва” организује се са циљем да студентима и дипломцима омогући да стекну сва неопходна знања и вештине за покретање сопственог бизниса.

“Глобална школа предузетништва”

Од 10. jула до 11. августа учесници ће имати прилику да развијају пословне идеје у мултикултуралним тимовима, заједно са студентима из иностранства. Тимови ће проћи кроз сет радионица и предавања на којима ће научити како да направе маркетинг стратегију, истражују тржиште, пронађу инвеститоре и још много тога што ће им помоћи да своју идеју претворе у стварност.

Партнер пројекта Delhaize Serbia, омогућиће учесницима да се упознају са њиховом пословном праксом и организоваће додатне едукације за учеснике.

Програм је намењен свима онима који имају већ имају пословну идеју, али и студентима који желе да науче нешто ново и опробају се у свету предузетништва.

Пројекат организује AIESEC организација са циљем да допринесе повећању запослености младих. AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих. Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу студентску организацију. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој.

Учешће на пројекту се наплаћује 800 динара.

Више информација можеш пронаћи на Facebook страници, Инстаграму или пиши на jelena.radonjic@aiesec.net.

Извор: Портал Млади

Leave a comment