У склопу програма волонтерских и стручних пракси који организује највећа студентска организација AIESEC, одржаo се догађај под називом ,,Глобално село у Београду” у недељу 8. јула од 19 часова на Земунском Кеју.

“Глобално село” у Београду

Уколико сте желели да упознате културу Грчке, Турске, Русије, Азербејџана, Туниса, Румуније, Саудијске Арабије, Египта , Украјине, Италије и Кине, а да не напуштате Београд, ово је била савршена прилика за вас. Волонтери из ових земаља су представили традицију, обичаје, културу своје земље и омогућили вам да видите све чари њихових родних места.

Живети разноликост јесте једна од главних идеја AIESEC-а и путем овог догађаја људи имају могућност да осете како је то живети негде другде, ван Србије, какве обичаје имају други, како размишљају, по чему смо слични, а по чему се разликујемо.

AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља света, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних и друштвено-одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој. Више о самој организацији можете сазнати на www.aiesec.org.rs.

Извор: Портал Млади

 

Leave a comment