AEGEE-Ниш и ове године реализује програм под називом “Summer University: Go hard or go home” који ће трајати од 17. до 31. јула. Програм, између осталог, укључује и три излета за које се могу пријавити сви заинтересовани.

Желиш ли на излет?

Наиме, реч је о програму који се већ дуги низ година одржава у свакој АЕGЕЕ организацији широм Европе, па и у нашем граду. Summer University пружа јединствену културну размену, која даје младима могућност да путују и упознају друге народе и државе. Тако ће ове године Ниш у организацији нишког АЕGЕЕ-а угостити 20 странаца из Шпаније, Италије, Холандије, Русије, Чешке, Немачке и Естоније. Њих ћемо упознати са нашим градом, језиком, културом и повести их на неке занимљиве излете, за које могу да се пријаве сви заинтересовани средњошколци и студенти.

У питању су једнодневни излети до Софије (24. јул), Сокобање (26. јул) и Каменичког виса и Церјанске пећине (27. јул). Сви који су заинтересовани за јединствено искуство, путовање и упознавање нових људи, могу се пријавити за појединачне излете или за сва три, по нижој цени. Више информација о начину пријављивања, плаћања, а и о самом програму и излетима, можете пронаћи на нашој Фацебоок страници АЕГЕЕ-Ниш или на сајту.

АЕГЕЕ је мултидисциплинарна студентска организација у Европи која промовише прекограничну сарадњу, комуникацију, интеграцију међу студентима и труди се да друштво сутрашњице буде отворено и активно. Делује у 270 универзитетских градова, у 40 земаља жиром Европе и има око 13000 чланова. АЕГЕЕ-Ниш већ 20 година окупља младе, креативне и амбициозне људе и отворена је за студенте свих факултета.

Извор: Портал Млади

 

Leave a comment