Реч СУПЕР је ових дана синоним за биоскопе Cineplexx, јер све посетиоце за тачно недељу дана очекује снижена цена улазнице од 300 динара за све пројекције у биоскопима у Београду и 200 динара у Крагујевцу и Нишу. Уживајте у омиљеним покретним сликама на великом платну, јер Cineplexx отвара своја врата посетиоцима у среду 4. јула сјајном добродошлицом! Обезбедите ваша места на време, јер карте су увелико у продаји на благајни биоскопа!

 

Идеш ли и ти у биоскоп?

Акција, комедија, драма, хорор… све по вашој жељи у најомиљенијем биоскопу у граду уз фантастично снижену цену карте!

Акциона комедија „Oušnovih 8“ са Кејт Бланшет, Сандра Булок, Ен Хетвеј, Минди Колинг, Аwкwафина, Хелена Бонам Картер, Сара Полсон и Ријана главни су ликови новог наставка франшизе „Играј своју игру”, овог пута у женском издању. Да ли су се преживели диносауруси изборили за опстанак, не пропустите да сазнате у најновијем наставку култног филма „Свет из доба јуре: Уништено краљевство“.

Љубитељи комедија имаће прилику да уживају у фантастичним насловима „Ти јуриш!“ заснованом на истинитој причи и „Мој лажни муж“, филм о размаженом, богатом власнику јахте који након губитка памћења постаје мета освете своје бивше секретарице.

За све оне који воле биографске драме, погледајте како је изгледала емотивна веза између новинарке репортерке и једног од највећих нарко босова свих времена, Пабла Ескобара у аутентично препричаном делићу тамне стране светске историје. У филму „Волети Ескобара“ главне улоге тумаче оскаровци Хавијер Бардем и Пенелопа Круз.

Наравно да нисмо заборавили наше малишане, те смо за њих припремили сјајну понуду анимираних филмова, синхронизованих на српски језик! Очекују вас „Невиђени 2“, „Чаробни принц“ и „Украдена принцеза“! Запловите у авантуре са вашим омиљеним јунацима и сјајно се забавите!

Извор: Портал Млади

Leave a comment