Реторика све више прераста у услов опстанка у данашњем друштву, како у професионалном, тако и у личном животу сваког појединца независно од тога којим се послом бавите.

Пријави се на курс “Вештина јавног наступа – успех без треме”!

Менаџерима и пословним људима, студентима, професорима, адвокатима, промотерима, ПР-овима, новинарима, водитељима, а затим и свим другим људима неопходне су вештине говора, наступа и комуникације. Она је неопходна свакоме ко треба да говори пред другима у било којој ситуацији, било припремљено било неплански – на састанку, на интервју за посао или за медије, на промоцији, саветовању, презентацији, семинару, скупу или тв гостовању. Сем тога ове вештине ће проширити интелектуалне видике и мотивисати вас да радите на себи. Квалитетним говором и вером у себе и у оно што говорите привући ћете људе који ће вас пажљиво слушати.

Развој реторике кроз историју па све до данас са искуствима, саветима и препорукама стручњака можете да научите на онлајн курсу Вештина јавног наступа – успех без треме на Кампстер платформи.

Мила Милановић, ПР менаџер је изјавила: „Допада ми се што сам прочитала један истинит доживљај са свим врлинама и манама које је ауторка изнела са свог аспекта са својим аргументима уз остављање простора да свако изведе свој закључак у овој области, на крају курса.  Поред тога што сам стекла теоријске основе које су наведене, имала сам осећај као а сам присуствовала тродневној конференцији која ми је заинтересовала својом аутентичном причом.“

За све заинтересоване читаоце који се јаве путем наше редакције за курс важи промо цена 80% снижења од само 1999 динара + додатних 20% попуста на већ снижену цену.

Курс се састоји од текстуалних лекција, мини квизова, тестова и задатака, уз добијање сертификата по успешном похађању. Похађате курс из удобности своје фотеље у време када вама одговара, темпом који вама одговара, у трајању од 2 месеца, уз помоћ ментора и могућност учешћа на форуму.

Ивана Ивић, студенткиња Правног факултета је изнела своје утиске: „Највише ми се допало то што сам у курсу могла да прочитам конкретне истините примере и приче које је неко већ доживео пролазећи кроз искуство јавних говора и наступа. Смарам да су животне приче веома битне као и савети које нам неко подели из свог успешног искуства.“
Уколико и вас занима овај курс више о његовом садржају и аутору можете прочитаити овде .

Ево шта каже о курсу Зоран Сантрач, студент Факултета политичких наука: „Веома систематичан курс, јасан, концизан, погађа у суштину. Допада ми се што креће од уводне приче још од времена историјског постојања али на један неоптерећујући начин баш у мери која је неопходна да знамо како је и зашто настало беседништво. После тога се курс надовезује на конкретне примере и савете што је сјајно!“

Уколико сте заинтересовани за ову област усавршавања, јавите се редакцији што пре. Сви који се јаве путем редакције, могу купити онлајн курс по промо цени од 80% попуста+додатних 20% попуста на снижену цену! 

Јавите се на време, места су ограничена! Срећно!

Leave a comment