Протекли викенд прошао је у знаку Dance park фестивала – мега рајва, фестивала о којем сви причају и са којег постављају фотографије на друштвеним мрежама већ данима.

Уживање на Dance Park Фестивалу!

Београдски Raveolution и новосадски Green Love фестивал који иза себе имају преко 50 успешних журки, удружили су снаге и створили techno гиганта – Dance park фестивал, који је одушевио 15 000 љубитеља електронског звука и праве партy атмосфере.

На врло атрактивној локацији, још увек неистраженој, на паркингу Fashion Park Outlet центра у Инђији наступило је 30 најактуелнијих DJева. Фантастичне наступе о којима се и даље прича приредили су Umek, Ten Walls, Reinier Zonneveld, као и Леа Добричић, Петар Дундов, Кристијан Молнар, Данијел Чехранов ака Ласт95, Илија Ђоковић, Дее, Гоyа, Цонцрете ДЈз, TKNO који је наступио б2б са Andrew Mellerom, Nemax, Немања Вановић, Mancha, MarkPanic, Петер Портман, Space Motion, Тео Трунк, Тијана Кабић, Space Motion екипа, Жељко Нинић и Zwein.
Пиротехничка магија која је атмосферу довела до усијања, енергија која је чак и самим извођачима невероватно пријала и подстакла их да представе сетове који ће се памтити и публика пуна утисака обележили су прво издање Dance park фестивала.  и Green Love и Равеолутион настављају у истом ритму… до првих следећих заједничких изненађења.

Leave a comment