Мрежа младих Србије у сарадњи са Градским секретаријатом за омладину и спорт , Канцеларијом за младе општине Чукарица и академском уметницом Тијаном Лекић организује бесплатне креативне радионице ликовних техника за младе , почев од 21.априла 2018. до 16.децембра 2018.године.

Посети креативне ликовне радионице!

Радионице обухватају технике уља на платну, акварела, мозаика, асамблажа и витража. Радионице ће бити одржаване у просторијама Месне заједнице „Баново брдо“, Пожешка улица бр. 76-78 у термину од 12 до 15 часова суботом и недељом , а током јула и августа од понедељка до недеље. У складу са планом активности током једног месеца одржаће се 4 до 5 термина.

Идеја радионица је упознавање младих са основним елементима поменутих ликовних техника и њиховом израдом, који ће, притом, слободно време проводити креативно и едукативно.

Како је рад предвиђен у групама од по максимално 15 полазника, сви заинтересовани за радионице треба да се пријаве до 18. априла 2018. године на мејл-адресу mreza.mladih.srbije@gmail.com, а више информација могу добити на број телефона 060/3525333.

У пријави доставити име, презиме, годиште, ликовну технику, школу и контакт телефон заинтересованог полазника.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment