Пети Новосадски фестивал занатског пива биће одржан у  SKCNS Фабрика и у клубу The Quarter, 8. и 9. јуна 2018. године.

Посетите Фестивал пива!

Током два дана фестивала, чији програм почиње већ преко дана од 15 часова и траје до 1 час после поноћи, представиће се преко 30 излагача на чијим ћемо штандовима имати прилику да пробамо оригинална и квалитетна пива различитих стилова (Pale ale, IPA, Blonde, Stout, Hefeweizen, Porter, Saison…). Фестивал нуди и занимљива предавања на тему занатског пиварства, када ћете моћи да ступите у контакт са пиварима који праве најбоља пива у региону и учествујте у грађењу и ширењу културе занатског пива на овим просторима. Пратећи програм фестивала чине музички програм, предавања и радионице. Посетиоцима омиљени кутак остаје на истом месту – food corner ће понудити праве укусе који се слажу са craftpivarskom културом, а које ће пружити Index House i Scarpeta. На прошлом фестивалу увели су HOMEBREWING CORNER где сте могли да се дружите са кућним пиварима и бесплатно дегустирате њихова пива док трају залихе. Овај део програма је пробудио велико интересовање код публике, па ће га поновити и на овом издању фестивала.

Музички део програма обојити ће бројни бендови и DJ-evi. У петак наступају ЈОСИПА ЛИСАЦ и ST.LOUIS БЕНД, док је субота резервисана за KILLO KILLO BANDU  и за светског гига мега цара РАМБА АМАДЕУСА.

И ове године пивопије ће уживати у најразличитијим укусима пива бројних излагача као што су DOGMA, CROW, RAZBEERBRIGA, SINDIKAT, 3BIR, TRON, KABINET, BLACK TURTLE, BRAUHAUS, KNEZ, KORS, ZEBREW, KOMPAS, DILEMMA, CARSTVO PIVA, а бројне нове пиваре из земље и региона, као што су PIVDžAN, CRNA OVCA, RAVANGRAD, BEEROKRATE, PIVZDARIJA, VRAČ и други, премијерно ће представити своја пива на овогодишњем издању фестивала.

Излагачи ће се борити за титулу најбољег пива фестивала по оцени реномираног жирија, а публика ће имати прилику да  учествује у анкети, чији ће резултати гласања бити приказивани на сваких сат времена током трајања фестивала.

Куповина пива на фестивалу врши се искључиво фестивалским новцем – ваучерима. Фестивалски новац ће бити у апоенима 10, 20, 50, 100 и 200. Сваки посетилац ће на самом фестивалу моћи да купи ваучере са којим ће после моћи да купује пиво од излагача и храну у оквиру фестивалске зоне. Посетиоци би требало да искористе све ваучере јер рефундација неискоришћених ваучера није могућа. Ваучери са прошлог издања фестивала неће важити на предстојећем. Цену пива на самом фестивалу одређују излагачи.

Једнодневне улазнице по промотивној цени износе 300 динара, а комплет улазница за оба дана у претпродаји износи 500 динара. Уз сваку купљену улазницу, на самом фестивалу добијате стаклену часу у коју можете сипати пива и уживати у великом избору пива од преко 30 занатских пивара из Србије и региона. Улазнице се могу набавити путем Gigstix продајне мреже.

Број улазница је ограничен!

Leave a comment