У октобру 2018. године ћеш имати до 27 година и бићеш студент/киња завршне године, апсолвент/киња или студент/киња мастер студија на неком од београдских универзитета? Ближи ти се крај студија и питаш се шта даље? Имаш утисак да те факултет није сасвим припремио за оно што следи?

Конкуриши до 01. јула!

Искористи наредних годину на најбољи начин – инспириши своју будућност. Уписујемо 26. генерацију студената образовног програма „Студије будућности“, а уколико ти је прва помисао да је то само још један низ предавања, мораћемо да те разуверимо.
Не само да се ради о несвакидашњим предавањима кроз која ћеш се упознати са друштвеним контектстом у коме се налазиш и који те очекује, вештинама које су ти неопходне и невероватним достигнућима наших предавача који спајају музику и медицину, вештачку интелигенцију и радну снагу, ДНК и друштвену контролу, на „Студијама будућности“ ћеш искусити:
Алумни2Students програм менторства – један од 1.223 бивших полазика/ца нашег програма биће твој први савезник у каријерном и личном развоју и прва веза са пословном заједницом за коју си заинтересован;
Програм стажирања – стећи ћеш своје прво радно искуство у некој
од партнерских организација и институција из цивилног, пословног, академског и јавног сектора;
Израду завршног пројекта – добићеш своју прву референцу објављивањем студије случаја, академског рада или предлога практичне политике.
И то није све – кроз све ове активности ћеш пролазити са 20-25 сјајних младих људи са различитих факултета и делити филмске пројекције на 16. спрату Београђанке, погледе на Београд које до сада ниси имао/ла прилику да искусиш, радити на себи кроз групне психолошке радионице, путовати и упознати своју улогу у тиму, учествовати у спортским активностима и још много тога.
Ако имаш додатна питања позови нас на 011 30 65 830 или нам пиши на upis2018@bos.rs. Конкурс је отворен до 01.07.2018. године.
Напомена: Београдска отворена школа покрива највећи део трошкова програма, а студенти партиципирају у износу од 28.000,00 динара (са ПДВ-ом), који је могуће је платити у 7 једнаких месечних рата.

 

Leave a comment