Позивамо Вас на “OPENS Challenge’’ – такмичење међу младима усмерено на развој омладинског туризма. Овај пут желе да пруже прилику младим Новосађанима да приближе свој град младима из региона и Европе тако што ће креирати кратак, модеран и интересантан туристички приручник за оне који долазе у Нови Сад.

Пријави се и буди креативан!

Уколико знаш шта је оно најбоље што Нови Сад може да понуди и знаш како да свој град представиш на занимљив начин, ово је конкурс за тебе! Покажи нам како млади виде Нови Сад!
Шта треба да урадим?
Састави тим младих од четири особе које имају од 18 до 30 година и пријави се. Пријава се врши попуњавањем онлине формулара  и прилагањем Приручника у оквиру истог до 25. јуна 2018. у 23:59часова. Приликом попуњавања онлине формулара Приручник треба доставити на српском или енглеском језику у ПДФ формату до 20 страна А4 формата, величине до 100МБ.

Само тимови који буду имали најиновативније и најинтересантније идеје биће позвани у ужи круг да представе свој приручник на конференцији која ће се одржати 11. јула у Новом Саду, у оквиру ’OPENS YOUTH FAIR’’ сајма омладинског туризма. Најбољи туристички приручник, који стручни жири одабере на конференцији, ће се додатно развити и реализовати у сарадњи sa OPENS-ом у виду штампаног приручника.

Да ли знате да ће најбољи тим добити наградно путовање?! 🙂

За више информација, можете нам и писати на konkurs@opens2019.rs.

Leave a comment